BEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij Studio Mint wordt een gezichtsbehandeling aangepast op jouw huid. Hierbij wordt gewerkt met producten van Zarqa, een merk dat staat voor zachtheid. Het is geschikt voor de meest gevoelige huidsoorten, maar het zorgt ook voor een grondige reiniging en bij langer gebruik zelfs voor huidverbetering.
Lees hieronder meer over alle verschillende mogelijkheden om jouw huid te reinigen en te verbeteren. 


LASH LIFT

Bij deze behandeling haal je het meest uit jouw eigen, natuurlijke wimpers.

De wimpers worden in een permanente krul gezet. Je hebt tot 8 weken plezier van deze behandeling. De behandeling is niet schadelijk en je hoeft geen rekening te houden met speciale zorg van je wimpers. 

Een frisse, grotere oogopslag en duidelijk langere donkere wimpers zijn het resultaat. Het is een goed alternatief voor wimperextensions. 


GEL NAGELLAK

Goedverzorgde nagels vallen meteen op. Bij Studio Mint wordt gewerkt met hoogwaardige gel nagellak, waardoor je manicure ongeveer 3 weken mooi blijft. Tijdens de manicure wordt altijd rekening gehouden met de laatste trends en jouw persoonlijke smaak, zodat jij hip en tevreden de salon verlaat.

Gelnagellak Hengelo
Gelnagellak Studio Mint Hengelo

WENKBRAUWSTYLING

Bij Studio Mint wordt gekeken naar het potentie van je natuurlijke wenkbrauwen en naar de vorm die het beste past bij jouw gezicht.
Het kan zijn dat dit voor het eerst is of dat je je wenkbrauwen altijd zelf hebt gedaan. Vanuit iedere situatie worden nieuwe wenkbrauwen vormgegeven en eventueel (naar keuze) gekleurd.

 

Wenkbrauwstyling Hengelo
Wenkbrauwen Studio Mint


VISAGIE

Voor de mooiste dag van je leven wil je er op je allerbest uitzien. Bij Studio Mint ben je in goede handen. Na een uitgebreide proef make-up waarin we samen kijken naar je wensen ga jij met vertrouwen je grote dag tegemoet. Op de dag zelf komen we desgewenst aan huis. 

 

Ook voor een fotoshoot of een feest kun jij je extra mooi voelen met een stralende make-up. Zie eruit als de beste versie van jezelf! 

 


MAKE-UP ADVIES & WORKSHOPS

Wil jij meer leren over make-up, en hoe jouw gezicht het beste uitkomt? 

Wil je alleen leren hoe je je ogen opmaakt, of wil je gewoon een leuke middag met vriendinnen? Misschien weet je al veel van make-up en wil je nóg beter worden. 

Eén ding is zeker: na één van deze afspraken weet jij (nog) meer van make-up en wat het beste bij jou past. Breidt je beautyskills uit!