lash lift

Wimper lift hengelo
lash lift

Bij een Lash Lift worden je wimpers permanent gekruld. Dit is een goed alternatief voor wimperextensions, als je wilt werken met je eigen wimpers. Redenen voor deze behandeling zijn bijvoorbeeld dat je wimpers op dit moment recht vooruit staan of omdat ze vrij kort zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat geen zin meer hebt om  elke ochtend je wimperkruller te gebruiken, of omdat je graag opvallendere wimpers wilt hebben zonder make-up. 

 

In verschillende stappen worden je wimpers gekruld en (naar keuze) geverfd. Bij deze behandeling haal je het meest uit jouw eigen wimpers. De behandeling is zichtbaar tot  8 weken, daarna zijn je wimpers vanzelf vernieuwd. 

Je hoeft geen rekening te houden met deze gekrulde wimpers. Je kunt er mee zwemmen en naar de sauna en je kunt er make-up op aanbrengen en dit ook weer verwijderen. Het resultaat is heel houdbaar en sterk, terwijl de behandeling niet schadelijk is.

 

Een frisse, grotere oogopslag en duidelijk langere donkere wimpers. Als je wil gaan voor een natuurlijke look waarbij je geen mascara meer hoeft te dragen, wordt geadviseerd de wimpers ook te verven. Uiteindes van wimperhaartjes zijn vaak lichter van kleur, waardoor je wimpers optisch minder lang lijken. Door ze te verven zie je de gehele wimpers en lijken ze langer. 

 

Studio Mint bonus: Geniet van een vocht inbrengend, verhelderend oogmasker gedurende de behandeling. 

Prijzen

Lash Volume Lift: €38,50

Inclusief verven: €43,50


De ervaring van...

Petra: "Dit is echt een aanrader. Mijn wimpers lijken ineens veel langer en ik kan mijn eigen make-up gewoon blijven gebruiken."