make-up advies & workshops

Het is uiteraard mogelijk dat je jezelf wilt ontwikkelen in het aanbrengen van je make-up zodat je je elke dag op je mooist voelt en je elke dag de beste versie van jezelf kunt creëren. Hiervoor kun je ook terecht bij Studio Mint.

 

Make-up One on One advies: €55,00 (90 min) 

Iedere vrouw heeft vaak veel make-up liggen waar ze niet veel mee doet of waarvan ze niet precies weet hoe ze deze het beste kan gebruiken. Samen nemen we je eigen make-upvoorraad door. Wat kun je waarmee doen? Wat staat jou perfect? Welke kleuren moet je zoeken en welke juist links laten liggen? En heel belangrijk: Hoe breng je het aan? Je krijgt antwoord op al deze vragen en gaan gelijk aan de slag met je eigen dagelijkse make-up of misschien juist feest make-up. Uiteraard krijg je ook altijd advies over aanvullende producten, en als je niet veel hebt is er bij Studio Mint genoeg aanwezig om mee te oefenen. Je gaat altijd met mooi aangebrachte make-up naar huis. Deze afspraak is goed te combineren met wenkbrauwstyling, epileren en/of verven van de wenkbrauwen

 

Party-eye workshop: €29,95 (30 min)

Altijd al je ogen mooi willen kunnen opmaken voor een feestje? Na deze mini workshop ben jij het stralende middelpunt van elk event. Of dat nou met smokey eyes is, zachte glanzende oogschaduws, of felle kleuren. Jij beslist wat je wilt leren, en wij kijken samen wat je het mooiste zal staan. Deze mini workshop is goed te combineren met wenkbrauwstyling, epileren en/of verven van de wenkbrauwen. 

 

Flawless base workshop: €32,50 (45 min) 
Een mooie basis is het belangrijkste van elke make-up. In deze workshop leer jij hoe je het beste foundation kiest en aanbrengt, concealer strategisch gebruikt, en hoe je vervolgens weer kleur en vorm in je gezicht aanbrengt. Hierbij behandelen we ook het contouren. Deze afspraak is goed te combineren met wenkbrauwstyling, epileren en/of verven van de wenkbrauwen.

 

Vriendinnenmiddag (2+ uur) 

Een leuk uitje met je zussen, een gezellige middag met je vriendinnen of een vrijgezellenfeestje. Er zijn genoeg redenen voor een leuke middag of avond. We nemen door wie wat mist in de eigen make-up stash, wat het beste staat en we nemen de basis door van het aanbrengen van make-up. Op een gezellige manier leert iedereen wat bij over make-up en kleurgebruik. 

Tot 3 personen is dit mogelijk bij Studio Mint in Hengelo. Ook kan Studio Mint op locatie komen, waarbij grotere groepen mogelijk zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Prijzen
2 tot 3 personen: €45,00 p.p. 
4 tot 5 personen: €37,50 p.p. 

6 tot 8 personen: €29,95 p.p
Op locatie: €0,25 cent per km. 

 
De make-up workshops en vriendinnenmiddagen zijn uit te breiden met:
- Het epileren van de wenkbrauwen + €7,50 p.p. 
- Het verven van de wenkbrauwen + €7,50 p.p.
- Wenkbrauwstyling + €19,95
- Huidverzorgings- en reinigingsadvies + €7,50 p.p
- Essential tool kit + €75,00 p.p.


Alleen bij groepen: 

- Mini high tea + €12,50 p.p.
- Cocktails & hapjes + €12,50 p.p.