Microblading

Microblading is semi-permanente make-up. Dat betekent dat het 1,5 tot 2 jaar blijft zitten. Na deze periode moet het bijgewerkt worden. 

Bij Microblading wordt de illusie gecreëerd van een vollere wenkbrauw, doordat er haartjes in de huid worden gekrast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesje dat bestaat uit kleine naalden. Dit klinkt misschien eng, maar dat valt reuze mee. Het gevoel is te vergelijken met een schaafwondje. Het pigment zit niet zo diep als bij een tatoeage die met een tatoeëermachine wordt aangebracht. De haartjes zijn hierdoor dunner, waardoor de wenkbrauwen natuurlijker lijken.

 

Wenkbrauwen die behandeld zijn met microblading zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Vaak hoeft er ook geen make-up meer op de wenkbrauwen aangebracht te worden. 

 

Doordat het moeilijk te voorspellen is hoe de huid het pigment oppakt, zit bij elke behandeling altijd een gratis touch-up behandeling. Ongeveer na 6 tot 8 weken na de behandeling, bekijken we het resultaat en zetten we desgewenst haartjes bij. We kunnen de haartjes ook intenser van pigment maken. 

  

 

Prijs€250,00

 


De ervaring van...

Denise: "Voordat ik deze behandeling onderging, tekende ik iedere dag mijn wenkbrauwen. Een tijdrovende klus. Sinds ik bij Studio Mint ben geweest, zijn ze gewoon mooi van zichzelf."