Visagie & make-up advies

Visagie is de specialiteit van Studio Mint. Je bent op het juiste adres voor elke situatie die visagie behoeft. Of dit nu een feestje is, een fotoshoot of je trouwdag: samen creëren we de perfecte look. Van zacht en natuurlijk tot knallend en spectaculair. Binnen jouw persoonlijke smaak is alles mogelijk. 

 

Voor jouw grote dag bespreken we tijdens de proefmake-up al jouw wensen. Samen kijken we naar de stijl die je wilt neerzetten, de sfeer en het thema van het feest, wat het beste bij je jurk past, en uiteraard komen we erachter hoe jij je op je allermooist voelt. Eenmaal op de grote dag komen we eventueel ook aan huis om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.  

 

Prijzen

Bruidsvisagie: €150,00 inclusief proefmake-up

Proefmake-up: €37,50

Extra bruiloftsgasten: €37,50 per persoon

Shoot of avond make-up: €45,00

Op locatie: €0,25 per kilometer


De ervaring van...

Chris: "Op mijn bruiloft kwam Emmy bij ons thuis. Heel prettig, aangezien ik nogal gespannen was en ik geen zin had om me die dag te haasten. Ze heeft mijn wensen eerst goed geïnventariseerd en bleef dit doen terwijl ze bezig was met mijn make-up. Ik was ontzettend blij met het resultaat en ik zou iedereen aanraden om Studio Mint hiervoor te vragen."