Wenkbrauwstyling

Wenkbrauwen zijn één van de specialisaties van Studio Mint. We geloven dat deze essentieel zijn voor een uitstraling die klopt, met of zonder make-up. Als er weinig wenkbrauwen zijn om mee te werken, kunnen we daar alsnog veel mee doen.

 

Maak je een afspraak voor wenkbrauw styling, dan doorlopen we alle stappen waardoor je een goede basis hebt.
Allereerst wordt de ideale vorm bepaald voor jouw gezicht. Dit doen we met behulp van meettechnieken en -instrumenten. Na het epileren wordt de wenkbrauw geverfd en geperfectioneerd met make-up. 

Doormiddel van een helder advies, leggen we uit hoe je het epileren thuis kunt bijhouden. Daarnaast geven we je make-up advies, zodat je je wenkbrauwen elke dag opnieuw kunt perfectioneren. Uiteraard ben je altijd welkom in de salon om je wenkbrauwen professioneel bij te laten houden. 

 

Als je nog nooit je wenkbrauwen hebt geëpileerd is het aan te raden om dit voor het eerst te laten doen in een salon. We kunnen dan samen bepalen wat voor jou de ideale vorm is. 

 

Prijs

€24,50, inclusief:

- Vormgeven doormiddel van meten en epileren

- Verven 

- Passend wenkbrauw make-up advies 

- Uitleg om het thuis bij te houden

 

Kies je voor een (mini) make-up workshop of advies? Als extra optie in een van de workshops kost wenkbrauwstyling maar €19,95. 

 

Een stapje minder of juist een stapje meer?

- Voor een stapje minder kunnen we ook de bestaande wenkbrauw alleen stylen en verven waardoor deze beter zichtbaar wordt. 
- Wil je een stapje verder en permanenter gaan? Dan kun je kiezen voor microblading, waarbij er een semi permanente wenkbrauw haartjes worden gecreëerd die 1,5 tot 2 jaar blijven zitten. 


De ervaring van...

Isabel: "In het begin moest ik even wennen aan mijn 'nieuwe' wenkbrauwen, maar als ik nu foto's terug kijk van voor de behandeling ben ik ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Deze vorm past veel beter bij mijn haarkleur en mijn gezicht."